Aanleg inritten

Wij geven visuele meerwaarde aan uw inrit

Bart Peters en zijn team geven elke inrit extra visuele meerwaarde. Zo denken we met u mee en mag u rekenen op creatieve voorstellen voor een unieke oprit, volledig passend bij de stijl van uw woning. Voor de uitvoering garanderen wij een gedetailleerde afwerking via verfijnd slijpwerk. Wij vernieuwen ook bestaande inritten.

De basis van een goede inrit zit onder de grond. Om zeker te zijn van het juiste niveau en een correcte afwatering, staan wij zelf in voor de grondwerken.

Welke materialen?

Veel opritten worden uitgevoerd in betonklinkers. Wij zijn door EBEMA erkend als plaatser. Daarnaast maken wij ook inritten in gebakken kleiklinkers of betonnen megategels.

Kleine rioleringswerken

Bij het vernieuwen van een bestaande oprit behoort ook het vervangen of aanpassen van de onderliggende riolerings- of afwateringsbuizen tot de opties. Wij breken uw bestaande oprit op en voeren alle steenpuin af.

Wij realiseren opritten in heel Limburg.

Op zoek naar een aannemer voor uw inrit? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Ik kom bij u langs zodat ik al meteen met eigen ogen de bestaande situatie kan inschatten.