Tuinontwerp

Van eerste ontwerpschets tot het perfecte tuinontwerp

Elk geslaagd tuinproject start met een sterk tuinontwerp. Wij nemen alle tijd om uw tuinontwerp te laten groeien op onze tekentafel. Zaakvoerder Bart Peters komt langs om uw tuinontwerp te bespreken. We toetsen schetsen af, sturen bij waar gewenst, bespreken de materialen en presenteren de beplanting.

Tuinontwerp & Tuinaanleg Bart Peters investeert veel tijd in de ontwerpfase; het tuinontwerp vormt immers de basis voor uw droomtuin. De ontwerp- en de verschillende soorten detailplannen worden natuurlijk aan u overhandigt voor de realisatie van het project.

Opmetingen en schetsen

  1. Elk ontwerp start met opmetingen en een diepgaande bespreking van uw wensen.
  2. Vervolgens werken wij een eerste voorontwerp uit, aansluitend bij de stijl van uw woning.
  3. Na de nodige besprekingen evolueren we naar een definitief tuinplan, met daarbij ondermeer een matenplan, een hoogteplan en een meetstaat voor planten en verharding.
  4. Na goedkeuring van de gedetailleerde prijsofferte gaan we over tot de aanleg van de tuin.
  5. Ook een gefaseerde uitvoering van het ontwerp is altijd bespreekbaar.

Sterk in moderne tuinen

De afgelopen jaren creëerden wij veel moderne tuinen, waarbij volledig dichtgroeiende plantenvakken en verhardingen centraal staan. De meeste opdrachtgevers hechten daarbij vooral belang aan de onderhoudsvriendelijkheid. Het gebruik van kunstgras wordt overigens hoe langer hoe meer geïntegreerd in de tuinontwerpen.

Daarnaast realiseerden wij al verschillende landschapstuinen met een natuurlijke uitstraling en weelderige beplanting.

Een sterk tuinontwerp? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Ik kom bij u langs zodat ik al meteen met eigen ogen de bestaande situatie kan inschatten.