Tuinaanleg

Uw tuin tot in de kleinste details perfect aangelegd

Wanneer u kiest voor Bart Peters om uw tuinaanleg te realiseren, dan geeft u vertrouwen aan een jonge tuinaannemer waar de zaakvoerder dagelijks mee aan de slag gaat. Hij vormt uw persoonlijke aanspreekpunt doorheen de volledige tuinaanleg. We werken project per project vakkundig af.

Elke tuinaanleg wordt uitgevoerd door Bart Peters zelf en zijn team ervaren en gedreven medewerkers. Ook de grondwerken gebeuren in eigen beheer. Dit geeft u een absolute kwaliteitsgarantie voor de profilering en de structuur van de tuin. Bovendien laat dit ons toe sneller in te spelen op onvoorziene omstandigheden.

Volledige realisatie

Wij nemen de volledige uitvoering van de tuinaanleg op ons. Naast de grondwerken omvat dit het maken van de plantvakken, de aanleg van tuinverhardingen en inrit, het realiseren van terrassen en tuintrappen, het plaatsen van gazonmatten, het aanbrengen van de beplantingen,… . In een aantal gevallen is werken met kunstgras een echte aanrader; ook daarvoor kan u bij ons terecht!

Voor aanverwante activiteiten doen we beroep op één van onze vaste partners. Concreet gaat het om beregening, drainage, tuinverlichting, tuinvijvers, tuingebouwen,…

Eigen ontwerp?

Naast het realiseren van onze eigen tuinontwerpen, hebben wij ook interesse in het uitvoeren van andere ontwerpen. Wij leggen tuinen aan in de volledige provincie Limburg.

Op zoek naar een tuinaannemer? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Ik kom bij u langs zodat ik al meteen met eigen ogen de bestaande situatie kan inschatten.